Fii pe fază! Adăugăm noi produse ReBoxed în fiecare săptămână!

0

Cosul de Cumparaturi este gol :-(

Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?

September 11, 2022 2 min read

Ce este un Pistol de Masaj? Oare, este pentru mine ?

Pistolul de masaj, este un aparat electronic cu percutie, având niveluri selectabile, utilizat în mod principal pentru atenuarea durerii musculare, datorate statului prelungit sau după antrenamente, în cazul sportivilor de performantă.
Folosind o tehnologia de percutie, pistolul de masaj ajută la circulatie sângelui, reduce tensiunea musculara, îmbunătățește mobilitatea corpului. Toate pistoalele de masaj sunt portabile, în sensul în care, dispun de acumulator reâncărcabil, ce-ți permit să-l iei cu tine pretutindeni, autonomia de lucru pe acumulator fiind de ordinul orelor. Unele pistoale de masaj au chiar port USB, care îți permit să îți încarci telefonul sau tableta, folosind energia acumulată în bateria proprie

Iată câteva motive pentru care un pistol de masaj poate fi o investiție utilă pentru tine.

Performanța sportivă

Masajul percutant oferit de pistolul de masaj ajută la îmbunătățirea contracției musculare, prelungind și întărind astfel țesutul muscular. De fiecare dată când un pistol de masaj este folosit pentru a masa țesuturile profunde, lichidul și tensiunea din mușchii adânci vor fi eliberați, îmbunătățind astfel circulația sângelui, deoarece celulele sanguine și tisulare schimbă substanțe care ajută la promovarea metabolismului țesutului. Performanța sportivă se îmbunătățește, de asemenea, deoarece pistolul de masaj ajută la creșterea forței și performanței, ceea ce face mușchii mai flexibili și mai eficienți. Menține flexibilitatea și ductilitatea țesuturilor moi ale corpului precum mușchii, tendoanele, ligamentele.

Explicatii asupra aparatelor de masaj comercializate de ReBoxed in Oradea


Îmbunatățește circulația sângelui

Masajul percutant ajuta la circulația sângelui , crescând fluxul de sânge în zonele vizate, datorită vibrațiilor si antrenarea țesuturilor musculare. Toate pistoalele de masaj, dispun, in funcție de model, diferite capete de masaj, pentru adresabilitate la grupe diferite de mușchi sau regiuni ale corpului.

Aparate de Masaj cu Capete de Schimb si explicatii la ce foloseste fiecare cap pentru grupa de muschi. ReBoxed Oradea


Ajută la diminuarea durerilor musculare

Masajul cu un Pistol de Masaj, te ajută să eliberezi tensiunea acumulată în muschi astfel încât aceștia se relaxează și se ameliorează senzația de durere. Toate pistoalele de masaj au intensitatea vibrațiilor selectabilă, astfel încât, să puteți să adaptați sesiunea de masaj, în funcție de suportabilitatea corpului dumneavoastră. Viteza se va seta în funcție de scop : pentru încălzire, calmare a durerilor, mușchi răniți, durere și activare musculară, calmare.

Aparate de Masaj muscular de la ReBoxed, ultra-portabile si pe care le poti lua in concedii. Gama mare aparate masaj


Relaxare și Mobilitate a corpului mai crescută

Utilizând un pistol de masaj, în timp, zonele masate devin mai flexibile și mai puternice, iar odată cu relaxarea musculară, apare și starea de bine, devenind astfel mai relaxați și zâmbitori. Unele pistoale de masaj au chiar predefinite programe de masaj, pentru ca totul să fie cât mai facil pentru utilizator.

Service si Aparate de Masaj Muscular de la ReBoxed. Pistoale de Masaj ReBoxed. Testeaza un pistol de masaj profund. ReBoxed


Nu te-ai decis ? Nu știi dacă este pentru tine ? Te invităm în Magazinele ReBoxed #Oradea, #Aleșd, #Focsani ca să testezi și să te convingi.

Ce părere ai despre acest Pistol de Masaj Muscular?

Ne vedem, DA?



Also in Electrocasnice de la ReBoxed

Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2023

November 21, 2023 2 min read

Citeste mai multe
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022
Ghid de Supravietuire ReBoxed Crash Friday 2022

November 23, 2022 2 min read

Citeste mai multe
De ce am nevoie de un fierbător de apa?
De ce am nevoie de un fierbător de apa?

November 14, 2022 2 min read

Citeste mai multe